Mediaklik
Cara Dapatkan Baucar Shopee Bernilai RM400 : Semak Disini

Cara Dapatkan Baucar Shopee Bernilai RM400 : Semak Disini

Cara dapatkan baucar shopee percuma bernilai RM400 yang ditawarkan melalui kempen jimat air 4.0 terbuka kepada seluruh raykat Malaysia. Insentif istimewa ini disediakan bagi membantu pengguna mendapatkan barang cekap air seperti mesin basuh dengan harga yang murah pada tahun ini.

CARA DAPATKAN BAUCAR SHOPEE

Tahukah anda, Pihak kerajaan ada memberikan baucar rebat pembelian barangan Shopee bernilai RM400. Ini bertujuan untuk menggalakkan rakyat Malaysia menggunakan produk cekap air.

Dalam inisiatif tersebut, baucar rebat bernilai RM400 akan diedarkan kepada pengguna yang layak untuk mendapatkan produk-produk jimat air untuk rumah masing-masing. Dengan adanya inisiatif seperti ini akan memberi manfaat kepada rakyat Malaysia.

Kempen ini dijalankan dengan kerjasama di antara Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) dan Shopee. Program ini merupakan kesinambungan daripada kempen jimat air yang pernah dilaksanakan sebelum ini dari edisi 1.0, 2.0 dan 3.0.

Anda boleh menyertai kempen ini hanya dengan mengesahkan akaun ShopeePay anda. Cara tebus baucar bernilai sehingga RM400 ini sangat mudah dilakukan.

DAPATKAN BAUCAR SHOPEE (KADAR JENIS)

Berikut adalah tiga jenis baucar yang akan diberikan kepada yang pengguna shopee yang layak:

  • Baucar RM200 untuk membeli mesin basuh
  • Baucar RM150 untuk mendapatkan kelengkapan mandi dan jamban
  • Baucar diskaun 50% untuk mendapatkan barangan paip (Sehingga 50%)

CARA TEBUS BAUCAR RM400

Kepada pengguna shopee anda boleh tebus baucar RM400 ini secara online. Panduan cara tebus telah disediakan, sila ke laman utama kempen jimat air – KLIK DISINI

INFORMASI LEBIH LANJUT

Terdapat lebih banyak bantuan-bantuan serta insentif yang ada ditawarkan pada tahun ini bagi memberi manfaat kepada rakyat yang memerlukan. Sila cek senarai insentif yang ada dan layak untuk memohon – RUJUK DISINI untuk semakan penuh.

Add comment