Mediaklik
Kemudahan Renew Lesen Memandu : Kini Boleh Dilakukan Secara Online

Kemudahan Renew Lesen Memandu : Kini Boleh Dilakukan Secara Online

Kemudahan renew lesen memandu kini boleh dilakukan secara online tanpa perlu hadir ke kaunter dan beratur panjang. Untuk sedia makluman, kini setiap pemegang lesen memandu boleh menjimatkan masa mereka dengan kemudahan yang disediakan atas talian.

KEMUDAHAN RENEW LESEN MEMANDU 2023

Dengan adanya teknologi semakin canggih mengikut peredaran masa, banyak perkara boleh diselesaikan dengan mudah dan menjimatkan masa. Antaranya adalah kemudahan renew lesen memandu yang kini boleh dilakukan kepada mereka yang ingin mengemaskini dan pembaharuan lesen.

PANDUAN RENEW LESEN MEMANDU ONLINE

Kini kemudahan untuk membuat pembaharuan lesen telah disediakan bagi memudahkan setiap individu. Cara renew lesen memandu cukup mudah untuk dilakukan secara online.

Panduan lengkap cara-cara renew lesen telah disediakan, sila layari laman rasmi pembaharuan lesen memandu – MySIKAP JPJ

Segala maklumat telah disediakan di laman rasmi tersebut, anda hanya perlu mengikuti setiap langkap untuk renew sehingga selesai.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan cara untuk membuat renew lesen memandu secara online. Anda boleh menghubungi terus talian khas JPJ di 03-8000 8000 atau layari portal rasmi JPJ yang disediakan di atas.

INFORMASI LANJUT

Terdapat pelbagai jenis kemudahan dan inisiatif khususnya berbentuk bantuan yang ditawarkan kerajaan bagi meringankan beban rakyat pada tahun ini. Kepada mereka yang terlepas pandang, sila ke laman utama untuk semak senarai bantuan yang ada pada tahun ini yang boleh dimohon – RUJUK DISINI untuk info lengkap.

Add comment