Tak kekok layan penduduk, sikap mesra Beto Kusyairy & Zahiril Adzim raih perhatian netizen

Telegram Rasmi Bantuan Kerajaan👇https://t.me/SenaraiBantuanKerajaan

Baru-baru ini, nama pelakon Beto Kusyairy dan Zahiril Adzim menjadi sorotan netizen apabila mereka tidak kekok dalam melayani penduduk kampung telah berjaya meraih perhatian netizen.

Menerusi video yang dimuat naik oleh @adilroti di laman TikToknya, kelihatan Beto Kusyairy, Zahiril Adzim dan bersama seorang lagi sahabat mereka, Fikri Bakar sedang beramah mesra bersama penduduk tempatan selepas sarapan di sebuah gerai makan, Adil Roti di Terengganu.
@adilroti Ada yang kenal? Hari ni sis bernasib baik dapat jumpa diaorg pagi tadi 🤩 #fypシ #hangtuah #artismalaysia #jomtravel #breakfast #adilroti #visitterengganu2022 ♬ Mentera Semerah Padi - M. Nasir

Difahamkan, dua selebriti tersebut sedang menikmati percutian di Terengganu dan menyinggah di gerai tersebut bersama isteri serta anak-anak mereka.

Difahamkan, dua selebriti tersebut sedang menikmati percutian di Terengganu dan menyinggah di gerai tersebut bersama isteri serta anak-anak mereka.

Peramahnya, tak sombong langsung walaupun artis terkenal

Bukan itu sahaja, pemilik kedai itu sendiri memaklumkan Beto dan Zahiril melayani mereka seperti keluarga sendiri dengan penuh ramah tanpa mempunyai rasa sombong meskipun mereka adalah artis terkenal tanah air.

Perkongsian itu menyebabkan majoriti netizen kagum dengan sikap yang ditunjukkan oleh dua selebriti itu yang dilihat tidak kekok dalam bersembang dengan penduduk yang berada pada ketika itu.


Minat dengan dorang sejak dalam cerita Juvana lagi!

Bahkan, rata-rata netizen sudah lama meminati dua selebriti itu sejak mereka bergandingan bersama dalam sebuah drama bersiri Juvana yang pernah menjadi fenomena dalam kalangan netizen, dahulu.


Sumber: TikTok @adilroti, OhMyMedia