“Saya tak mahu terus terbawa-bawa perasaan sedih ketika tempoh ini,”- Mizz Nina


Penyanyi Mizz Nina atau nama sebenarnya Shazrina Azman, menitipkan ucapan terima kasih kepada orang  ramai serta rakan artis yang telah memberikan sokongan susulan khabar perceraiannya bersama penyanyi Noh Salleh, 37, baru-baru ini.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Nina di laman Instagramnya, dia kelihatan sedang mengendong anak angkatnya, Musa tidak mahu terus membelenggu dalam kesedihan terhadap apa yang telah terjadi kepada rumah tangganya.

Katanya lagi, dia tidak mahu membiarkan emosinya terus terganggu dan mahu meneruskan kehidupan seperti biasa walaupun harus berdepan dengan dugaan serta terus berharap pertolongan daripada yang Maha Esa.

“Hidup harus diteruskan dan mengikut nasihat salah seorang guru saya sebelum ini, teruslah berpegang kepada Allah SWT walau apa pun dugaan yang diberikan,”

“Allah lebih mengetahui apa yang terbaik dan ujian-Nya buat kita. Malah, saya juga tidak mahu terus terbawa-bawa dengan perasaan sedih ketika tempoh ini,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Sementara itu, rata-rata netizen serta rakan artis menitipkan kata semangat buat penyanyi berusia 42 tahun itu supaya terus kuat dan diberi perlindungan selalu.

Terdahulu, Noh dan Nina memfailkan perceraian di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Timur pada 14 Jun lalu. Difahamkan perceraian itu di bawah kod kes 055 iatu permohonan lafaz talak dengan kebenaran mahkamah.

Pasangan itu berkahwin pada 2 Julai 2011 dan mengambil seorang anak angkat lelaki bernama Musa bagi menyerikan rumah tangga mereka.

Sumber: Instagram @officialmizznina / OhMyMedia

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad