Permohonan Jawatan Kosong TUDM Tahun 2022 ~ Gaji Permulaan Sehingga RM2,341

Telegram Rasmi Bantuan Kerajaan👇https://t.me/SenaraiBantuanKerajaan

Jawatan Kosong Terkini 2022 Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) ~ Kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk memohon tawaran yang ditawarkan, sila baca dan fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum memohon.

Buat makluman, pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang kami iklankan. Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki dengan teliti sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.

Maklumat Iklan Kerjaya

Jawatan Yang Ditawarkan :

- Perajurit Muda (PJM) Udara TUDM Siri 66/23 (Lelaki)

Nama Majikan : Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM)

Tarikh Tutup : 23 September 2022

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berikut

Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) adalah merupakan kekosongan terkini di https://kerjayadanpengambilantudm.mil.my/.

Pemohon haruslah mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan berkaitan.

Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang diberikan pada point kelima.

Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya:

Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut: KLIK SINI

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Kelebihan Pemohon
- Kemas. 
- Berpengetahuan am. 
- Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah). 

Manfaat Pekerjaan
- Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
- Cuti Tahunan
- Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Bagaimana Memohon

Permohonan kerja kosong Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) terbaru di atas boleh dilakukan secara online/ atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “KLIK SINI” di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga berjaya!