Jawatan Kosong RISDA Ambilan Sesi Ogos 2022 ~ Minima SPM Layak Memohon!


Jawatan Kosong RISDA Ambilan Sesi Ogos 2022 ~ Minima SPM Layak Memohon. Kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan, sila baca dan fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum memohon. 

Pengambilan calon dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang disenaraikan pada rajah diatas. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan tersebut.


MAKLUMAT IKLAN KERJAYA

Kepada calon yang berkelayakan mestilah memenuhi syarat yang ditetapkan untuk mohon dan mengisi kerja yang telah diiklankan di bawah.

Nama Majikan: RISDA
Lokasi Kekosongan: SARAWAK
Tarikh Tutup Permohonan: 07 OGOS 2022


Jawatan kosong Terkini

- PENOLONG AKAUNTAN W29. 
- PEMBANTU TADBIR P/O N19. 
- PEMBANTU TADBIR KEWANGAN W19. 
- PEMANDU KENDERAAN H11. 


SYARAT KELAYAKAN

Untuk memohon, sila pastikan anda mengikuti langkah permohonan untuk kerja kosong terkini yang telah ditetapkan oleh majikan seperti yang tertera di bawah.

Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk mohon dan mengisi kekosongan jawatan di atas.


Ciri-Ciri Pemohon

- Cukup syarat kelayakan akademik yang ditetapkan. 
- Berminat bina kerjaya bersama majikan. 
- Berpengetahuan am.


Syarat Lantikan

- Warganegara Malaysia. 
- Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan. 
- Memenuhi syarat kelayakan yang diminta. 


KELEBIHAN KERJAYA

- Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik. 
- Cuti tahunan. 
- Cuti sakit dan lain-lain. 


CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah dibuat dengan mengemukakan permohonan secara bertulis lalu disertakan dengan resume, salinan siji akademik dan lesen memandu yang berkaitan kepada:

PEGAWAI RISDA BAHAGIAN
PEJABAT RISDA BAHAGIAN KAPIT
NO. 34, 1ST FLOOR, LOT 2141,
JALAN BLETEH, NEW SHOP HOUSE,
96800 KAPIT, SARAWAK


NOTA: Hanya calon-calon yang layak sahaja yang akan dipanggil untuk menjalani proses saringan. Kepada pemohon yang tidak menerima sebaranga jawapan selepas tiga bulan dari tutup iklan adalah dianggap permohonan anda adalah tidak berjaya.

Sumber : Trivia.my