Air Asia Buat Hal Lagi, Tawar Tempat Duduk Percuma Dalam Dan Luar Negara

Telegram Rasmi Bantuan Kerajaan :

 

Air Asia buat hal lagi, tawar tempat duduk percuma dalam dan luar negara. Dalam negara Malaysia ni, kita ada kereta api, kapal terbang atau ramai yang akan memilih untuk memandu sendiri.Tak kira dalam atau luar negara pastinya kita perlu menggunakan salah satu daripada pengangkutan yang ada ditawarkan di negara kita. Kalau

 

Tapi, tak kurang juga yang memilih perjalanan menggunakan pesawat. Mana taknya, kita ambil contoh perjalanan ke Langkawi. Kalau dari Kuala Lumpur, pastinya kita kena memandu ke Kuala Kedah atau Kuala Perlis sebelum menaiki feri.

 

Perjalanan dari KL ke Kedah mahupun Perlis tu semestinya memakan masa berjam-jam dan pastinya perlu mengambil kira kos seperti tol, minyak selain perlu memastikan kenderaan diselenggarakan dengan baik.

 

Air Asia hari ini megumumkan satu berita baik menyediakan tempat duduk percuma kepada destinasi yang terpilih. Apa lagi rebut peluang ini sekarang. Berikut merupakan distinasi free seat yang Air Asia tawarkan :-

 

Bayaran ni dah termasuk cukai lapangan terbang, surcaj bahan api, dan lain-lain caj yang biasa dikenakan semasa membeli tiket penerbangan. Untuk dapatkan tawaran ini, tempahan boleh dilakukan bermula 25 hingga 31 Julai 2022 dan tempoh sah perjalanan bermula dari 1 Oktober 2022 sehingga 28 Oktober 2023.

 

Sumber: gemilangdaily.com