Jawatan Kosong Terkini Di TNB untuk Sesi Jun – Julai 2022: Tawaran Gaji RM1,400 – RM3,200


 

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak TNB ILSAS mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

 

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

 

Jawatan Yang Ditawarkan

 

1.      Operator Pengeluaran

 

Gaji: Gaji RM1,400-RM3,200 (Rujuk Maklumat Penuh Gaji)

Syarikat: TNB ILSAS

 

Syarat Kelayakan

 

-         Warganegara Malaysia

-         Mempunyai Kelayakan Akademik

-         Mempunyai Pengalaman Bekerja

-         Tidak Mempunyai Rekod Jenayah

 

Rujuk Syarat Kelayakan Penuh DI SINI

 

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

 

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

 

Tarikh Tutup Permohonan

Tidak dinyatakan

 

Maklumat Syarikat

 

TNB ILSAS ialah institusi latihan terulung di Malaysia. Ia adalah institut latihan rasmi untuk Tenaga Nasional Berhad (TNB). TNB ILSAS telah memupuk modal insan Industri Bekalan Elektrik Malaysia (MESI) selama lebih 40 tahun.

 

Ditubuhkan pada 1978 dan diperbadankan sebagai anak syarikat TNB kemudian pada 2008, gabungan kukuh TNB ILSAS dengan utiliti kuasa terbesar di Malaysia menjadikannya penyedia latihan kelas pertama dan pihak berkuasa yang banyak organisasi beralih kepada perundingan dan perkhidmatan.

 

Sumber: jawatankerja