Jawatan Kosong Di Petronas, Gaji Sehingga RM11,000


 

Pihak Petronas mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

 

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci yang dikongsikan JawatanKerja bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

 

Jawatan Yang Ditawarkan Petronas

 

1.      Eksekutif (IP Jenama & Pelesenan)

 

Gaji: RM4,300-RM11,000 (Rujuk Maklumat Penuh Gaji)

Lokasi: Menara Berkembar PETRONAS, KL, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, 50088, MY

 

Syarat Kelayakan

 

-         Warganegara Malaysia

-         Mempunyai kelayakan akademik

-         Mempunyai pengelaman bekerja

 

Cara Memohon Jawatan

 

-         Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

-         Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

 

Maklumat Syarikat

 

-         Ditubuhkan pada 1974, Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) ialah syarikat multinasional minyak dan gas bersepadu sepenuhnya Malaysia yang disenaraikan antara syarikat terbesar di FORTUNE Global 500.

-         Permintaan yang semakin meningkat untuk tenaga memberi inspirasi dan mengukuhkan tujuan kami untuk terus memacu penyelesaian baharu dan menolak sempadan ke arah masa depan tenaga yang mampan.

-         Kami menggunakan pendekatan inovatif kepada teknologi yang membantu kami membuka kunci dan memaksimumkan sumber tenaga walaupun dari persekitaran yang paling jauh dan sukar.

-         Rantaian nilai bersepadu sepenuhnya kami merangkumi daripada penerokaan kepada pemasaran, logistik kepada infrastruktur teknologi, dengan operasi di lebih 50 negara.


Sumber: perakinsights