Singa Jatuh Cinta Dengan Harimau Putih, ‘Melarikan Diri’ Dari Zoo BersamaKisah Cameron si singa dan Zabu si harimau putih yang saling mencintai antara satu sama lain.

Pasangan singa dan harimau putih ini dibiakkan di zoo di England.

Cameron mempunyai berat 91 kilogram dan Zabu mempunyai kecacatan genetik yang disebabkan oleh baka. Mereka sangat bertuah diselamatkan beberapa tahun kemudian.

“Apabila Zabu dan Cameron diselamatkan, kami membina kandang semula jadi yang besar untuk mereka berdua kerana mereka benar-benar terikat sebagai pasangan.”

Sebaik sahaja mereka diselamatkan, mereka dipindahkan ke tempat perlindungan baru dan dibiarkan bersama-sama.

Tetapi sesuatu yang berada di luar jangka, Cameron menjadi sangat obses terhadap Zabu, menyebabkan dia menjadi ancaman kepada penjaga zoo.

“Kami hanya mempunyai dua pilihan; pisahkan Cameron daripada Zabu selama-lamanya atau neuter / mengebiri(membuang aIat keIamin)”

Pihak zoo memilih untuk mengebiri, bermakna Cameron, kehilangan mahkotanya yang agung tetapi adalah harga yang kecil untuk dibayar untuk kekal bersama cinta sejatinya.

Kedua-duanya menikmati hari-hari bersama antara satu sama lain, berlari-lari, merenung, dan tidur dengan tenang.

MaIangnya, beberapa tahun yang lalu, Cameron dan Zabu pergi selamanya.

Video:

Sumber: kingdomstv / Youtube

Telegram Rasmi https://t.me/SenaraiBantuanKerajaan 

PERHATIAN: Pihak Info Awam tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Info Awam juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri Terima kasih