Dapatkan Pakej NJOI 2022 Percuma 48 Saluran Dengan Sekali Bayar

*Refresh sekiranya banyak iklan keluar
Telegram Rasmi Bantuan Kerajaan👇https://t.me/SenaraiBantuanKerajaan

Membayar bil bulan – bulan amat lah membebankan apatah lagi siaran dengan rancangan yang berulang. Kan lagi mudah kalau sekali je bayar and then berulang banyak kali pun takpe. Beli channel dengan berapa lama kita nak dan bila bila kita nak je. Murah dan Cepat.

Cara Daftar Pakej Njoi 2022

Melanggan ke saluran pakej Njoi ini akan memberikan anda 48 saluran secara percuma termasuk saluran asas seperti Tv1, Tv2, Tv3 dan Astro Awani serta saluran Radio.

• GO SHOP - link pautan
LAZADA - link pautan
• SHOPEE - link pautan

Jika anda berminat dengan pakej ini supaya dipasang ditv. Terus klik link pautan diatas jika anda ingin beli secara online. Beli dan tunggu pihak Njoi untuk pemasangan. 

Kemudahan membeli secara online amat memudahkan bagi sesiapa yang tinggal di Sabah Sarawak Labuan Kuala Lumpur KL Johor Negeri Sembilan Melaka Putrajaya Selangor Pahang Kelantan Terengganu Perlis Kedah Perak Pulau Pinang Penang.

Berapakah Pakej Harga Njoi 2022 ?

• Pakej Harga Astro Njoi = RM294

Dengan pakej harga injoy tv ini anda akan menerima bersama

• NJOI HD Decoder
• NJOI HD Remote Control
• Outdoor Unit Satellite Dish
• 15 Meter Wiring Cable
• HDMI Cable
• NJOI HD Smartcard

Senarai Channel Astro Njoi Free 2022

Bagaimana Pula Cara Topup NJOI

Sama ada membeli kad prabayar 16 Digit di Outlet pengedar sah atau secara online banking saja. 

Kemudian sms kan ke nombor 33310 melalui format yang telah ditetapkan seperti pada gambar di bawah ini. 

Atau lebih mudah lawati sahaja laman web rasmi NJOI untuk tambah nilai

Cara Tambah Nilai & Top Up Baki Akaun Njoi

1. Pergi channel 200
2. Pilih di bahagian My Account’ dan pilih pilihan ‘TOP UP’
4. Masukkan 16 nombor pin code yang ada pada anda hantar sms ke nombor 33310

Contoh:
• SMS 111<jarak>12 nombor smartcard Njoi anda<jarak>16 no pin topup anda
• Hantar sms ke 33310

Soalan Lazim & FAQ

1) Apa nombor njoi customer service
+603-95433838

2) Mengapa tiada isyarat atau video tidak keluar di TV? Jika anda ada sebarang masalah menggunakan astro enjoy boleh rujuk panduan bantuan di sini,

3) Kenapa tak boleh topup njoi
Jika anda tidak dapat beli channel baru di Astro Njoi sehingga mendapat notis mengatakan no baucer / baucar yang anda masukan tidak sah, sila hubungi mereka di sini

*Sila kongsikan pautan ini kepada ahli keluarga dan rakan-rakan, diharap pautan ini sedikit sebanyak dapat membantu anda dan keluarga.

*Refresh sekiranya banyak iklan keluar
Telegram Rasmi Bantuan Kerajaan👇https://t.me/SenaraiBantuanKerajaan