Lupa Password FB/IG? ~ Cara Mudah Dapatkan Password Facebook/InstagramFacebook adalah salah satu platform rangkaian sosial yang paling banyak digunakan di dunia untuk memulakan persahabatan baru, hubungan baru, bercakap dengan rakan lama dan keluarga dan akhirnya semua yang hari ini merangkumi penggunaan rangkaian sosial.

 

Tetapi jika anda melihat berita, anda akan melihat bagaimana privasi menjadi isu sensitif di dunia ini dan ini adalah sesuatu yang dilihat kerana banyak pengguna tidak jelas tentang risiko penerbitan maklumat peribadi dan data tanpa kriteria.

 

Salah satu langkah keselamatan yang sering kita gagal ialah dalam log masuk automatik yang berguna apabila kita benar-benar yakin bahawa tidak ada orang lain yang akan mempunyai akses kepada peralatan atau peranti kita dan membantu apabila kita terlupa (sering lulus) kata laluan akses kami .

 

Walau bagaimanapun, jika kami mengingati kata laluan dan seseorang mengakses pasukan kami pada satu ketika, ia akan cukup mudah untuk menyelinap ke profil kami kerana kata laluan muncul secara automatik.

 

Berikut kami kongsikan cara untuk dapatkan Password Facebook atau Instagram anda:

 

1. Buka Google Chrome Klik tiga titik

 

2. Klik "Settings"

 

3. Pergi ke "Manage Your Account"

 

4. Klik "Security"

 

5. Klik "Password Manager"

 

6. Pilih Facebook / Instagram

 

7. Klik logo mata untuk lihat Password, selesai

 

Semoga berjaya!


Kredit @izzathaikal__

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad