Jawatan Kosong Terkini di Majlis Perbandaran Kulai (MPKu)Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Kulai (MPKu). Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong sebagaimana berikut:

 

Jawatan:

1.      PEGAWAI UNDANG-UNDANG

2.      PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT

3.      PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN

4.      PEMBANTU PENGUATKUASA

5.      PEMBANTU PENILAIAN

 

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berikut

• Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong ini adalah merupakan kekosongan terkini di Portal Rasmi Majlis Perbandaran Kulai

 

• Pemohon haruslah mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan berkaitan.

 

• Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang diberikan pada point kelima.

 

• Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya.

 

• Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut:

>>KLIK SINI<<

 

PERMOHONAN

Permohonan untuk jawatan diatas dibuka sepanjang tahun. Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem Online Majlis Perbandaran Kulai melalui pautan dibawah. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

 

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

 

Lokasi : JOHOR

Tarikh Tutup : 20 APRIL 2022

 

Tags

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad