Jawatan Kosong Terkini di Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDN)Pengambilan terbuka Pelbagai Jawatan di Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDN) Mereka yang mempunyai kelayakan sesuai dipelawa untuk memohon jawatan yang ditawarkan oleh pihak Foodpanda. Sila baca dan fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum memohon.

 

Pengambilan ini terbuka untuk seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang ditawarkan. Sila pastikan anda telah fahami syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan ini.

 

Maklumat Kerjaya

 

Jawatan Ditawarkan :

 

• PENOLONG EXECUTIVE HASIL (TEKNOLOGI MAKLUMAT) KONTRAK

 

 

Nama Majikan : Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDN)

Tarikh Tutup : (Tertakluk Kepada Setiap Jawatan)

Kekosongan : Pengambilan Seluruh Malaysia Rujuk Iklan / Borang Permohonan di bawah

 

1. Kepada mereka yang berminat, anda harus menghantar maklumat permohonan secara lengkap termasuklah resume rasmi anda yang disertakan dengan pengalaman bekerja yang lepas (jika perlu).

2. Syarat dan kelayakan bagi jawatan ini perlulah dirujuk di laman web permohonan (halaman penuh pengiklanan jawatan).3. Anda juga diminta untuk menghantar resume yang lengkap pada pautan di bawah.Sila Lihat Pautan : APPLY SINI

 

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya calon merupakan individu yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, anda adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

 

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :

- Kemas

- Berpengetahuan am

- Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan pada iklan)

 

Kelebihan :

- Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik

- Cuti Tahunan

- Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

 

Bagaimana Memohon

• Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di atas.

• Klik pada pautan “Apply Sini” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

• Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

• Pemohon disarankan bagi mengemaski maklumat peridpadi terkini pemohon.