Pelbagai Jawatan Kosong Terkini Ditawarkan di Syarikat Swasta Di Sabah Sebagai DRIVER ~ Minima PMR Layak Memohon

 

Minima SPM Layak Mohon Jawatan Kosong Terkini SYARIKAT SWASTA YANG BERTEMPAT DI NEGERI SABAH. Untuk mereka yang berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang dipaparkan dihalaman infomalaysiakini.

 

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh rakyat Sabah yang berminat dengan jawatan kosong yang telah diiklankan. Sila pastikan anda baca syarat yang dimahukan dengan sebaiknya sebelum membuat permohonan jawatan kosong ini.

 

 

 

 

Info Jawatan Kosong

 

Jawatan yang ditawarkan :

--------------------------------------------------------

 1. COURIER & LOGISTICS
 2. FORKLIFT DRIVER
 3. DRIVER AND RUNNER
 4. LORRY DRIVER
 5. VIP DRIVER


Minima Permohonan : PMR

 

 

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berikut

 

 

 

 

 

 1. Permohonan Jawatan Kosong SYARIKAT SWASTA YANG BERTEMPAT DI NEGERI SABAH hendaklah dibuat secara online ataupun atas talian sahaja
 2. Sekiranya diperlukan, pemohon yang belum mendaftar akaun hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan jawatan
 3. Pemohon haruslah mengisi maklumat lengkap diri serta memastikan untuk memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen berkaitan.
 4. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dianggap tidak berjaya.

 

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)


Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :

 1. Kemas
 2. Berpengetahuan am
 3. Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

 

Kelebihan :

 1. Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 2. Cuti Tahunan
 3. Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

 

 

 

 

 

 

 

Bagaimana Memohon

 1. Permohonan Jawatan Kosong di SYARIKAT SWASTA YANG BERTEMPAT DI NEGERI SABAH hendaklah dibuat secara online ataupun atas talian sahaja melalui permohonan emel kepada pihak majikan.
 2. Pemohon haruslah memberikan maklumat lengkap diri serta memastikan untuk memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen berkaitan.
 3. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dianggap tidak berjaya.
 4. Untuk permohonan boleh klik : PERMOHONAN SYARIKAT SWASTAYANG BERTEMPAT DI NEGERI SABAH


Tags

Post a Comment

1 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad